Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aeroportul Internaţional din Timişoara, tot mai aproape să fie transferat la Consiliul Județean și Local: mai trebuie să voteze Camera Deputaților

aeroport

Aeroportul Internaţional din Timişoara este transferat de la Ministerul Transporturilor către autorităţile locale, potrivit unui proiect de lege adoptat marţi de Camera Deputaţilor. S-au înregistrat 230 de voturi "pentru", 78 împotrivă şi patru abţineri, informează Agerpres.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare aprobarea transferului, cu titlu gratuit, al pachetului integral de acţiuni deţinut de stat la Societatea Naţională "Aeroportul Internaţional Timişoara - Traian Vuia" S.A. din proprietatea privată a statului şi din administrarea Ministerului Transporturilor în proprietatea privată şi în administrarea Consiliului Judeţean Timiş şi, respectiv, în proprietatea privată şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Timişoara.

"Se aprobă transferul, cu titlu gratuit, al pachetului de 80% din acţiuni deţinut de stat la Societatea Naţională 'Aeroportul Internaţional Timişoara - Traian Vuia' S.A. din proprietatea privată a statului şi din administrarea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor în proprietatea privată şi în administrarea Consiliului Judeţean Timiş într-un pachet de 55% din acţiuni şi, respectiv, în proprietatea privată şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Timişoara într-un pachet de 25% din acţiuni", prevede actul normativ.

Ministerul Transporturilor a informat Parlamentul că nu susţine acest proiect.

Proiectul a fost adoptat de Senat, Camera Deputaţilor fiind decizională în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.