Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aeroportul Internaţional Henri Coandă este pregătit de iarnă: 39 de utilaje multifuncţionale performante de deszăpezire şi de degivrare, gata de intervenție

facebook.com
CNAB aeroport

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a trecut în revistă, luni, utilajele speciale de intervenţie pe timp de iarnă la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Aeroportul dispune de 39 de utilaje multifuncţionale performante de şi de degivrare care pot fi scoase pe traseu.

”Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a derulat, luni, 19 octombrie, revista de front a utilajelor speciale de intervenţie pe timp de iarnă la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. A fost trecută în revistă întreaga flotă de 39 de utilaje multifuncţionale performante de deszăpezire şi de degivrare, pe care Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti le poate mobiliza pentru a interveni în orice moment, atunci când situaţia meteorologică o va cere”, a transmis, luni, Compania, potrivit news.ro.

Citește și: Avem dovada! Florian Coldea este profesor colaborator la SNSPA! Tot în cadrul instituției lucrează și soția sa .

Acestea vor acţiona pentru deszăpezirea/degivrarea întregii suprafeţe de mişcare a aeroportului: piste, platforme şi căi de rulare.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti asigură pasagerii şi companiile aeriene că dispune de tehnica necesară şi de personalul specializat în operaţiunile pe timp de iarnă şi că a luat măsurile necesare pentru operarea în siguranţă a aeronavelor, în perioada sezonului rece, pe ambele aeroporturi ale Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.