Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aeroportul Otopeni, cotat ca fiind unul dintre cele mai slabe aeroporturi din Europa. Pasageri din toată lumea se plâng de comportamentul angajaților și de haos

stiripesurse
aeroport otopeni

Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) din București este cotat ca fiind unul dintre cele mai slabe aeroporturi din toată Europa, conform site-ului de travel airlinequality.com.

Pasageri din toată lumea s-au plâns de comportamentul neprofesionist al angajaților, de timpul de așteptare la coadă și de haosul general.

Cel mai tranzitat aeroport din România este și codașul Europei în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite clienților. Mulți dintre cei care au trecut prin aeroportul Otopeni au atras atenția asupra atitudinii angajaților, care „tratează pasagerii ca pe animale”, „sunt aroganți” și „sunt extrem de nepoliticoși”.

Unul dintre comentariile de pe site-ul airlinequality.com descrie experiența de pe Aeroportul Otopeni ca fiind „haos curat”, existând multe aspecte care lasă de dorit, de la organizare și timpul de așteptare la curățenie. Din aceste motive, și evaluarea primită de la utilizatori este una destul de slabă, Aeroportul Internațional Henri Coandă obținând doar 4 puncte din 10.

De asemenea, unul dintre cele mai populare site-uri de recenzii din lume, tripadvisor.com, este plin de comentarii negative la adresa serviciilor de pe Aeroportul Otopeni. Vizitatorii se plâng de lipsa de profesionalism a angajaților și de modul în care sunt tratați, fără pic de empatie și de respect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.