Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aerostar raportează la 6 luni un profit net în scădere cu 4%, la 46,825 milioane de lei

kristofer.ro
aerostar bacau

Aerostar a raportat, în primele şase luni, un profit net de 46,825 milioane de lei, în scădere cu 4% comparativ cu perioada similară din 2022, când înregistrase un câştig de 48,829 milioane de lei, potrivit unui raport al companiei, remis vineri Bursei de Valori Bucureşti (BVB), potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, compania a înregistrat în primul semestru o cifră de afaceri de 245,426 milioane lei, în creştere cu 22% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut când raportase afaceri de 200,412 milioane lei. Cheltuielile pentru investiţii s-au ridicat la 7,138 milioane lei, comparativ cu 3,913 milioane lei, în acelaşi interval al anului trecut.

Totodată, veniturile din exploatare ale companiei s-au ridicat la 267,180 milioane de lei, în creştere cu 26% faţă de cele obţinute în primele şase luni ale anului trecut, de 211,299 milioane lei. Din acestea, veniturile din vânzări s-au situat la 245,426 milioane lei. Cheltuielile de exploatare sunt în valoare de 228,025 milioane de lei, în creştere cu 39% faţă de acelaşi interval al anului trecut.

Aerostar, principal furnizor regional independent de servicii de întreţinere, deţine autorizări pentru executarea lucrărilor de MRO la tipurile de avioane Boeing 737 seriile 300-900, Boeing 737 MAX, familia de avioane Airbus 320, ceo & neo, cât şi pentru componente.

Compania este activă în programe de modernizări, integrări şi mentenanţă de sisteme de aviaţie militare şi apărare, fiind furnizor de prim rang pentru Ministerul Apărării Naţionale din România

Aerostar este listată la Bursa de Valori Bucureşti, la categoria Standard. Acţionarii semnificativi ai societăţii sunt Iarom SA Bucureşti şi Evergent Investments SA Bacău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.