Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afacere de milioane de euro - Cătălin Lăscuț, "Regele duty-free-urilor" din România, vrea să pună mâna pe Aeroportul Otopeni (Ziua News)

CNAB
aeroportul Otopeni Henri Coanda

Cătălin Lăscuț, "Regele duty-free-urilor" din România, trage sforile pentru a pune mâna pe conducerea Aeroportului Internațional Otopeni, așa încât să-și poată face, în liniște, afacerile de milioane de euro, anunță ziuanews.ro.

Fiul lui Pavel Lăscuţ, fostul şef al Direcţiei de Supraveghere şi Control din Direcţia Generală a Vămilor, fin al celebrului fost general SRI Gioni Popescu și apropiat al lui Ioan Hidegcuti  Lăscuț face jocurile ca, în locul actualului director general, George Dorobanțu, să fie pus Marius Popescu, în prezent purtător de cuvânt la TAROM.

Surse din interiorul Companiei Naționale Aeroporturi București ne-au mărturisit că Lăscuț are un interes direct pentru a-și numi noul director general de la Otopeni. El controlează spațiile comerciale din incinta Aeroportului, închiriindu-le pe sume modice.

Plata chiriei către statul român este una extrem de mică, față de sumele uriașe - de ordinul milioanelor de euro - pe care Lăscuț le câștigă din administrarea acelor spații.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.