Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afacerea ale cărei detalii sunt ținute strict secrete în SUA: Amazon vrea să spargă monopolul greilor de pe piața de telefonie

www.digi24.ro
Amazon

Amazon.com discută cu mai mulţi furnizori de telecomunicaţii pentru a oferi servicii de telefonie mobile la preţ redus sau, eventual, gratuit abonaţilor Prime din SUA, a informat vineri Bloomberg News, citând persoane familiare cu problema.

Cea mai mare companie de comerţ electronic din lume discută cu Verizon Communications, T-Mobile US şi Dish Network şi doreşte să ofere abonamente wireless pentru 10 dolari pe lună sau mai puţin membrilor Prime.

Amazon a purtat discuţii anterior cu AT&T.

Acţiunile Verizon, AT&T şi T-Mobile au scăzut cu aproximativ 4% până la 7%, în timp ce titlurile Amazon au crescut cu 2%. Acţiunile Dish Network a crescut cu 17%.

Discuţiile între Amazon şi Dish au fost raportate săptămâna trecută.

Firmele de telecomunicaţii menţionate mai sus nu au răspuns solicitărilor Reuters pentru comentarii.

”Explorăm mereu să adăugăm şi mai multe beneficii pentru membrii Prime, dar nu avem planuri de a adăuga wireless în acest moment”, a spus un purtător de cuvânt al Amazon, ca răspuns la o întrebare Reuters.

Discuţiile au loc în timp ce Amazon se confruntă cu o încetinire a noilor înscrieri pentru serviciul Prime, programul său cheie de loialitate care oferă abonaţilor o livrare mai rapidă şi streaming video.

Pentru companiile de telecomunicaţii, un parteneriat de revânzare cu Amazon ar putea servi ca mijloc de a atrage noi utilizatori şi de a creşte veniturile. Detaliile potenţialelor tranzacţii dintre Amazon şi firmele de telecomunicaţii nu sunt cunoscute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.