Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afacerea anului: un bărbat a cumpărat un cartonaș cu 2 dolari aproape unic cu celebrul jucător Babe Ruth și ar putea să-l vândă cu 2 milioane de dolari

Connecticut Public Radio
Babe Ruth

Un cartonaş de colecţie care are pe el imaginea legendarului jucător de baseball Babe Ruth ar putea fi vândut pentru milioane de dolari, transmite UPI, potrivit Mediafax.

Citește și: Marius Copil coboară în clasamentul ATP cu 16 poziții, după a fost eliminat în optimile de finală din Bulgaria

Cartonaşul a fost cumpărat cu 2 dolari de Dale Ball, din California, dintr-un magazin de obiecte sportive de colecţie din statul Nevada. Preţul normal era de 8 dolari, dar în ziua respectivă fusese aplicat un discount masiv. Proprietarul magazinului nu a realizat că era, cel mai probabil, vorba despre un model ultra-rar autentic Shotwell W-575-1 Babe Ruth. Se crede că doar două copii au supravieţuit până în zilele noastre.

Obiectul de colecţie a fost realizat de Shotwell Company în 1921. Un expert din Beverly Hills a declarat că acest cartonaş este autentic, dar, înainte de a încasa pe el o sumă fabuloasă, Ball trebuie să treacă prin procesul de autentificare.

Bărbatul a anunţat că doreşte să vândă cartonaşul, dar nu pentru mai puţin de 2 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.