Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afaceri nebanuite ale lui Videanu cu Sultanul din Brunei

videanu

Adrian Videanu este cunoscut pentru afacerile sale cu marmura. Mai putin cunoscut este insa faptul ca imperiul de marmura al lui Videanu a fost construit pe bazele resurselor minerale donate practic de statul roman catre acesta in decembrie 2004, printr-o hotarare de Guvern, informeaza Antena 3.

Firma de marmură a lui Adrian Videanu Marmosim S.A a furnizat marmură către mai multe instituţii, în timp ce PDL-istul ocupa funcţii publice, a dezvăluit chiar soţia acestuia, Mioriţa Videanu, într-un interviu.

Palatul Parlamentului, Liga Profesionista de Fotbal, sunt doar cateva dintre institutiile care au beneficiat de renovari cu marmura de la Videanu. Acesta nu a facut insa afaceri doar cu statul, el s-a extins peste granita, oferindu-si serviciile Sultanului din Brunei pentru palatul sau si chiar campionului de Formula 1, Michael Schumacher pentru vila sa din Monte Carlo.

Guvernul condus de prim-ministrul interimar Eugen Bejenariu a donat practic în decembrie 2004 resursele minerale ale statului către firma lui Videanu, potrivit Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.