Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afaceristul sucevean Ştefan Mandachi oferă gratuit hotelul său pentru medici, poliţişti şi jandarmi care au intrat în contact cu bolnavi cu coronavirus

Mediafax
mandachi

Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, care a construit singurul metru de autostradă din Moldova, a anunţat că pune la dispoziţie gratuit hotelul său pentru cadre medicale, poliţişti şi jandarmi care au interacţionat cu bolnavi sau suspecţi de coronavirus, anunță news.ro.

Ştefan Mandachi scrie pe Facebook că oferă gatuit cazare în hotelul său de patru stele de la marginea municipiului Suceava pentru cadrele medicale care interacţionează cu pacienţi suspecţi de coronavirus, fără să beneficieze în schimb de vreo subvenţie din partea statului.

Citește și: Traian Berbeceanu atenționează: ‘Trebuie să ne îngrijoreze’ .

"Ofer gratuit hotelul pentru medici/ asistenţi medicali/ voluntari în spitale, care au interacţionat cu bolnavi/suspecţi de Coronavirus de la Spitalul Judeţean şi a oricăror alte spitale orăşeneşti sau săteşti dimprejur. Sunt mulţi eroi din spitale care ştiu că sunt deja contaminaţi şi nu vor să-şi infecteze familiile, dar n-au unde să doarmă“, afirmă omul de afaceri sucevean.

Totodată, Ştefan Mandachi anunţă că oferă camere gratuit şi pentru poliţişti, jandarmi şi alte cadre militare care interacţionează cu cetăţeni contaminaţi cu coronavirus care nu respectă legea, adică "fug din spitale, patrulează liniştiţi pe străzi, nu respectă regimul de carantină“.

"Nu putem să chemăm personalul nostru, ca să nu se infecteze, dar cadrele medicale sau militare vor intra pe proprie răspundere în hotel şi vor primi cartelele pe care noi le predăm la spital şi poliţie. Noi asigurăm doar paza. În schimb vom oferi câte o masă gratuită de la un restaurant de-al meu în care mai avem dreptul să facem catering“, spune omul de afaceri Ştefan Mandachi.

Citește și: Scuza senatorului amendat pentru că a condus cu viteză: mergeam să îmi fac testul pentru COVID 19

De asemenea, el anunţă că pune la dispoziţie gratuit toate saloanele de evenimente corporate sau sălile de nunţi tuturor antreprenorilor care vor să confecţioneze măşti de protecţie sau cusături/textile pe care să le livreze gratuit spitalelor.

"Practic se pot pune mai multe sute de maşini de cusut în incinta acestor spaţii“, spune Ştefan Mandachi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.