Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afișe pro-referendum prea mari, demontate de Primăria Bistrița

banner referendum

Afișe pro-referendum prea mari și amplasate în alte locuri decât cele prevăzute de autorizații sunt demontate de Primăria Bistrița, după ce asociația care le-a pus nu le-a înlăturat. Reclamația în privința afișelor a fost depusă de PNL și USR.

Mai multe afișe de mari dimensiuni pentru susținerea referendumului au fost montate de un ONG din Bistrița. Pe afișe scrie: „Apără copiii României şi căsătoria dintre un bărbat şi o femeie! Vino la referendum! Votează DA! 6 şi 7 octombrie 2018, să fim 6.000.000 la VOT” și au fost montate într-o zonă aglomerată din Bistrița.

Biroul Electoral Bistrița-Năsăud a primit două plângeri legate de afișele respective, din partea reprezentanților PNL și USR, stabilind că trebuie demontate de urgență de către asociația care le-a amplasat.

Purtătorul de cuvânt al BEJ nr. 6 Bistrița-Năsăud, Alexandru Vintilă, a declarat corespondentului MEDIAFAX că afișele pro-referendum sunt prea mari și au fost amplasate în alte locuri decât cele prevăzute de autorizații.

Întrucât asociația nu le-a demontat, Primăria Bistrița este obligată să le înlăture în cursul zilei de miercuri.

“Afișele se află pe un suport de mari dimensiuni, cu trei laturi, închiriat de o companie de turism din Bistrița o perioadă mai lungă de timp de la Primăria Municipiului Bistrița. Până acum, cei de la agenția de turism au expus acolo ofertele lor turistice, însă, în urmă cu câteva zile au apărut aceste mesaje considerate de către Biroul Electoral Județean ilegale. În cursul acestei zile angajații Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei municipiului Bistrița vor demonta panourile respective, fiind nevoie de un utilaj de mari dimensiuni pentru înlăturarea acestora”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Bistrița, Mihai Ruști.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.