Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Află cum te ajută un abonament medical să protejezi sănătatea ta și a celor dragi!

Radu Pop

Abonamentul medical este o soluție foarte utilă pentru a preveni, diagnostica și trata afecțiunile cu care oricare dintre noi se poate confrunta la un moment dat. Pe lângă un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație echilibrată și mișcare, efectuarea cu regularitate a unor analize medicale și investigații de screening specifice sexului, vârstei, istoricului familial și medical poate ajuta la prevenirea unei game extinse de afecțiuni.

Abonamentele medicale SANADOR te ajută să ai grijă de cel mai prețios bun: sănătatea! Abonamentele sunt disponibile atât pentru persoane fizice (adulți și copii), cât și pentru companii (ca beneficii pentru angajați), oferind servicii medicale la cele mai înalte standarde.

Cu abonamentele SANADOR, alegi sănătatea ca stil de viață și beneficiezi de reduceri importante la investigații medicale, intervenții chirurgicale, analize și multe alte servicii! Pune sănătatea ta și a celor dragi pe primul loc și descoperă beneficiile oferite de abonamentele SANADOR:

  • Servicii medicale de înaltă performanță, în toate locațiile SANADOR, pentru o gamă extinsă de specialități medicale, asigurate de peste 1.500 de medici cu multă experiență.
  • Investigații diagnostice și tratamente realizate cu cele mai avansate tehnologii medicale, cu echipamente ultraperformante, de ultimă generație.
  • Asistență medicală nonstop prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe adulți și copii, singurul din sistemul privat. La Spitalul Clinic SANADOR, pot fi tratate urgențe la adulți și copii, având acces permanent la toate investigațiile imagistice (RMN, CT, radiologie digitală, ecografii), analize medicale, dar și consulturi interdisciplinare asigurate de 21 linii de gardă, disponibile nonstop.
  • Reduceri de preț pentru spitalizare și intervenții efectuate la Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital generalist privat din România, și la Centrul Oncologic SANADOR, cel mai complex centru integrat de servicii medicale oncologice din sistemul privat.
  • Promptitudine și call center disponibil nonstop: fiecare programare este făcută pe primul loc disponibil, în toate clinicile SANADOR.
  • Centru internațional de vaccinări, acreditat de Ministerul Sănătății, unde poți beneficia de beneficia de consultanță și vaccinuri specifice pentru a beneficia de călătorii sigure din punct de vedere medical.

Află mai multe detalii despre cum poți încheia un abonament medical SANADOR prin apel la 021.9699, Call Center disponibil nonstop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.