Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Află dacă ai fost expus virusului SARS-CoV-2. Testează-te în siguranță, la Sanador!

testare sanador

Incidența infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 crește de la o zi la alta, iar riscul de a intra în contact cu o persoană cu COVID-19 este din ce în ce mai mare. Dacă suspectezi că ai fost expus la noul coronavirus, alege să te protejezi pe tine și pe cei dragi ție, efectuând un test pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Cea mai mare acuratețe o are metoda Real Time PCR, standardul de aur pentru testarea moleculară, prin intermediul căreia este evidențiat materialul ARN viral, chiar dacă acesta este prezent în cantități foarte mici.

La Sanador, testarea se face în condiții de siguranță, rapid, pe baza exsudatului nazofaringian. Testul poate fi făcut în orice moment al zilei, dar este important să menționați dacă urmați un tratament cu picături locale.

Puteți alege să vă testați în unul dintre cele 4 puncte de recoltare Sanador: laboratorul Sanador din Calea Plevnei, punctul de recoltare Sanador din Șoseaua Ștefan cel Mare, Clinica Sanador Buzești, Clinica Sanador Victoriei. Pentru oricare dintre aceste puncte de recoltare, este necesară programarea prealabilă.

Pentru a răspunde cererii crescute, Sanador a mărit constant capacitatea de testare, astfel încât putem oferi, în continuare, rezultatele testelor în maximum 48 de ore de la recoltare. La cerere, rezultatul poate fi eliberat și în limba engleză.

Puteți afla dacă ați fost expus virusului, prin testarea anticorpilor specifici produși de organismul uman la contactul cu noul coronavirus. Aceștia sunt depistați din sânge și pot fi imunoglobuline de tip M (IgM) sau G (IgG).

Recoltările de sânge pentru testele de depistare a anticorpilor pot fi efectuate în toate punctele de recoltare Sanador, cu excepția laboratorului din Calea Plevnei. Puteți vedea lista completă a punctelor de recoltare Sanador aici: https://www.sanador.ro/recoltare-analize

Alege să efectuezi aceste teste în cadrul unor laboratoare de încredere. Laboratoarele Sanador sunt acreditate conform normelor în vigoare, personalul medical este înalt specializat, cu experiență, instruit permanent pentru a efectua serviciile medicale la cele mai înalte standarde. Echipamentele folosite provin de la cei mai importanți producători de aparatură medicală la nivel mondial și oferă garanția obținerii unui rezultat corect.

Programează-te pentru testare la 021 9699, call center disponibil non-stop, sau completând formularul de aici: https://www.sanador.ro/blog/testare-covid-rtpcr-sanador!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.