Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Află de Dr Felix Hair Implant - clinică de implant și transplant de păr

Dr. Felix Hair Implant
implant par

Podoaba capilară este un aspect important al aspectului fizic, indiferent că este vorba despre femei sau bărbați. De aici și grijă față de aceasta, fie că este vară sau iarnă. Încercăm să o protejăm cu diverse produse pentru păr, să-l uscăm la temperatura potrivită și să-l acoperim atunci când gradele scad drastic. Dar ce facem atunci când nu avem ce proteja? Sunt mulți oameni care se confruntă la momentul de față cu fenomenul de alopecie pe care încearcă să-l ascundă prin diverse metode, însă acestea nu dau roade de fiecare dată.

Pentru cei ce sunt interesați să afle despre transplantul de păr și ce presupune acesta, rândurile următoare vor fi de mare folos. Dr Felix Hair Implant este o clinica de implant si transplant de par care are misiunea de a reda zâmbetul pe buze oricărui pacient. Transplantul de păr a devenit o soluție des întâlnită pentru cei ce doresc să nu-și mai ascundă defectele și să ia măsuri împotriva acestei situații.

●      Recuperarea este rapidă și fără urme

Cei interesați ar trebui să știe că această intervenție este una sigură 100%, nu lasă urme. Recuperarea nu durează mult, iar după acordul medicului cel în cauză va putea să-și reia activitățile de zi cu zi. Dr. Felix Hair Implant este o clinică unde doritorii vor găsi personal specializat, pornind de la medici și ajungând la cei care oferă informații despre serviciile prestate în interiorul acestei clinici. Cei interesați vor găsi transparență 100% și vor putea să întrebe și să discute toate chestiunile care ridică unele semne de întrebare.

Despre Tehnica Q-FUE este bine de știut că este una relativ nouă în România. În cadrul acesteia se pun bazele unor anumite protocoale speciale ce au ca rol asigurarea unui transplant la unele dintre cele mai înalte standarde. Medicii de aici sunt unii dedicați, unii dornici ca intervenția să fie un succes, de aici și dorința ca toate etapele întregului proces să se desfășoare manual.

●      Cât costă o procedură?

Având în vedere că fiecare pacient este diferit și că fiecare caz este unul unic, prețul nu poate fi comunicat. Este necesară o consultație în prealabil și analizarea întregii situații, în prealabil. Pentru cei care nu se află în București și nu pot ajunge fizic la clinică, pot apela la ajutorul internetului. Consultația va avea loc online și abia atunci se va putea comunica un preț estimativ.

Pe site-ul oficial al clinicii drfelixhairimplant.ro se pot citi mai multe informații. Despre tehnica Q-FUE, implantul de barbă sau sprâncene, tot de acolo se poate afla. Pentru a fi cât mai transparenți cu publicul, echipa din spatele Dr. Felix Hair Implant a adăugat pe site și testimoniale ale celor care au apelat la serviciile clinicii. Persoane celebre din showbizul românesc s-au declarat mulțumite de întreaga experiență.

Vezi și tu mai multe detalii și ia legătura cu un reprezentant al Dr Felix Hair Implant, consultația este gratuită și tu vei putea să pui câte întrebări dorești.

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.