Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aflat la Cluj, liderul USR îl ia la rost pe Emil Boc, edil pe care îl numește 'învechit': 'Unde sunt metroul şi centura metropolitană?'

USR
Catalin-Drula

Liderii Alianţei Dreapta Unită, Cătălin Drulă, Eugen Tomac şi Ludovic Orban, au organizat o conferinţă de presă la Cluj-Napoca,la care au fost prezentaţi candidaţii Dreapta Unită la Primăria Cluj-Napoca şi la preşedinţia Consiliului Judeţean, Viorel Băltăreţu (USR) şi Adrian Oros (Forţa Dreptei). La eveniment, preşedintele USR a a subliniat nevoia urgentă de schimbare la nivel local şi naţional, criticându-l pe primarul Clujului, Emil Boc, pentru eşecul în implementarea proiectelor majore precum metroul şi centura metropolitană.

„Am venit la Cluj cu o întrebare pentru domnul Emil Boc: unde sunt metroul şi centura metropolitană? Deşi USR a asigurat finanţarea, aceste proiecte vitale pentru clujeni nu au mai fost realizate. Ambele proiecte sunt în pericol să nu mai fie realizate şi finanţarea riscă să fie pierdută. Ne-am săturat cu toţii în România de aceşti edili învechiţi care reuşesc să facă maximum câteva străduţe şi ceva PR, dar când e vorba de mari proiecte rămân la stadiul de vorbe”, a declarat Cătălin Drulă, potrivit unui comunicat de presă al USR.

Preşedinte USR a vorbit şi despre miza alegerilor din 9 iunie şi a spus că „aceste alegeri sunt despre a opri alianţa malefică PSD-PNL, care a capturat administraţia din România atât la nivel central, cât şi local”.

„PSD şi PNL ne-au livrat doar vorbe şi minciuni. Avem o guvernare dezastruoasă pentru economie, cu cea mai mare inflaţie din Uniunea Europeană, un deficit bugetar record. Se împrumută galopant pentru a-şi da şpăgi, în timp ce mediul privat suferă”, a completat Drulă.

Eugen Tomac a vorbit despre scopul Alianţei Dreapta Unită

Preşedintele PMP Eugen Tomac a vorbit despre scopul Alianţei Dreapta Unită, acela de a se pune dorinţei lui Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu de „a pesediza România”.

„Am reuşit în timp scurt să unim cele mai curajoase energii de dreapta din societate şi să dăm naştere alianţei Dreapta Unită. Dorinţa noastră de a ne opune dorinţei lui Iohannis şi Ciolacu de a pesediza România este puternică. În spatele perdelei de fum pe care o numesc stabilitate se ascunde o înţelegere de tip mafiot: îşi împart ţara cum împart cartelurile zonele unde distribuie droguri. Românii trebuie să ştie că pe 9 iunie se va da bătălia cea mare! Îi invităm pe 9 iunie pe români alături de noi, de Dreapta Unită”, a afirmat Eugen Tomac, conform sursei citate.

Ludovic Orban promite „soluții sustenabile”

La rândul său, liderul partidului Forţa Dreptei Ludovic Orban a precizat că cele trei formaţiuni oferă împreună o alternativă serioasă, credibilă şi vin cu soluţii sustenabile.

„Am anunţat ieri că avem candidaţi comuni la alegerile din 9 iunie. Astăzi i-am prezentat pe primii, la Cluj-Napoca. Tratăm cu mare seriozitate viitorul Clujului. Suntem împreună pentru a oferi o alternativă serioasă, o alternativă credibilă, o alternativă care vine cu soluţii care stau în picioare, o alternativă onestă şi cinstită la ceea ce se întâmplă în Cluj de 20 de ani - blatul dintre Boc, Tişe şi PSD. Sunt unii care vor să rămână stăpânii Clujului, dar oamenii să spună la vot dacă îşi doresc schimbarea, dacă îşi doresc să nu mai bată pasul pe loc. Aici nu s-a construit niciun spital, nici centură. Oamenii cu gândire liberală să nu se mai lase păcăliţi de Boc, primarul PSD”, a explicat Ludovic Orban, potrivit sursei menţionate.

„Avem nevoie de o guvernare de dreapta, care să aibă respect faţă de banul public. În 2024, se va da această luptă între cei care vor să ne ţină în trecut şi cei care vor o Românie modernă”, a conchis Drulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.