Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aflat pe funție ca interimar, Bogdan Stanoevici, câștigătorul concursului de proiecte de management pentru Circul Globus București

stanoevici

Bogdan Stanoevici este câștigătorul concursului de proiecte de management pentru Circul Globus București, cu media generală 9,37.

Anunțul a fost postat, luni, pe site-ul Primăriei Municipiului București (PMB).

Conform prevederilor OUG nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, candidatul câștigător este cel care a obținut cea mai mare medie, cu condiția ca aceasta să fie de minimum 7.

Candidații pot depune contestații asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea și desfășurarea concursului, la sediul PMB — Direcția Managementul Resurselor Umane, în data de 1 august, până la ora 15,00, potrivit sursei citate.

Bogdan Stanoevici a fost numit director general interimar al Circului Globus din București, iar Sanda Ladoși — director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic, în baza unei dispoziții semnate de primarul general Gabriela Firea, în luna februarie a acestui an.

Noua echipa managerială a avut ca misiune relansarea spectacolelor de circ, în noua "eră" în care nu mai sunt permise numerele de dresură de animale, preciza atunci un comunicat al municipalității.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.