Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aflat pe patul de moarte, un tată i-a mărturisit fiicei un secret teribil: l-a căutat pe internet și a avut un mare șoc

rendele

Pe patul de moarte, un tată i-a mărturisit fiicei sale că întreaga lor viață a fost dominată de un mare secret. El i-a mărturisit că nu îl cheamă, de fatp, Thomas Randele, ci Theodore Condrad, iar de mai bine de 50 de ani este fugar. La vârsta de 20 de ani, el furase 215.000 de dolari dintr-o bancă, iar apoi a devenit fugar și a fost nevoit să-și schimbe numele, informează CNN.

Și-a implorat fiica să nu se intereseze de acest caz, dar Ashley Randele nu s-a putut abține și a început să caute informații pe interne.

"Eram singură în dormitorul copilăriei mele și am căutat pe Google "Ted Conrad dispărut", iar primul lucru care a apărut a fost ceva de genul "Casier de seif jefuiește o bancă". Mi-am zis: 'Doamne, ăsta e tatăl meu'", a declarat ea pentru CNN. "Și erau sute și sute de articole despre el".

Cu fiecare click, trecutul întunecat al tatălui ei se derula în fața ochilor ei.

În Lynnfield, Massachusetts, Thomas Randele era un vânzător de mașini și un jucător profesionist de golf la un club de țară care își adora soția și singurul copil. Își adora fiica și se prezenta la meciurile de fotbal ale acesteia în pantaloni kaki și mașini rapide.Culmea ironiei, el făcea, de asemenea, donații pentru organizațiile caritabile ale poliției locale și petrecea ore întregi uitându-se la "NCIS" și la alte emisiuni polițiste, a declarat fiica sa.

Dar în Cleveland, el era Ted Conrad, un spărgător de bănci fugar. Avea doar 20 de ani când a dat unul dintre cele mai mari jafuri din istoria statului Ohio - echivalentul a 1,7 milioane de dolari de astăzi - inspirat de filmul său preferat, "The Thomas Crown Affair".

Fiica a vrut să dezvăluie totul

"I-am spus: "Te-am căutat. Și sunt un milion de articole despre tine. Și, de asemenea, încă te caută, în caz că nu știai. Și trebuie să-i spunem mamei'", a declarat Ashley Randele, în vârstă de 38 de ani, care este coprezentatoarea unui nou podcast despre cine a fost tatăl ei și ce l-a împins să jefuiască o bancă.

La aproximativ o zi după dezvăluirea șocantă a tatălui ei, Ashley a declarat pentru CNN că a tras-o pe mama ei, Kathy, deoparte și i-a spus.

"Ea citea articolele online și tot spunea: 'Oh, Doamne! Oh, Doamne!", timp de vreo 10 minute", a spus Ashley Randele. (Kathy Randele a refuzat să comenteze pentru CNN.) "Îl cunoștea de aproape 40 de ani și să afle acest secret uriaș - nu-mi pot imagina cât de traumatizant a fost pentru ea."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.