Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agenţi în siguranţa feroviară au deschis focul într-o gară din Paris, rănind un bărbat care îi ameninţase cu un cuţit şi strigase 'Allahu Akbar'

AJC.com
foc de arma, pistol

O patrulă compusă din patru agenţi în securitatea feroviară a deschis focul luni seara, în gara Saint-Lazare din Paris, rănind grav un bărbat care îi ameninţase cu un cuţit şi striga "Allahu Akbar", relatează marţi postul de televiziune BFM TV.

Incidentul a avut loc aproape de miezul nopţii, în gara Saint-Lazare, din nord-vestul capitalei franceze, când celor patru agenţi le-a atras atenţia un individ care nu purta mască. Individul s-a enervat şi a început să alerge în direcţia agenţilor cu un cuţit în mână, în timp ce striga: "Allahu Akbar. Franţa este condusă de Statul Islamic", potrivit Agerpres.

Un agent a scos arma din dotare şi a tras asupra individului, care a fost lovit de două gloanţe, în special în torace, şi care a căzut pe şine. Suspectul a fost transportat de urgenţă la spital în stare foarte gravă.

Bărbatul, ale cărui acte de identitate au fost descoperite asupra sa, este cunoscut poliţiei pentru fapte de violenţă, dar nu figurează pe lista celor radicalizaţi, potrivit postului BFM TV, care a adăugat că Parchetul Antiterorist studiază dacă va prelua cazul, relatează EFE.

Poliţiştii verifică în prezent dacă actele de identitate descoperite asupra acestuia sunt reale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.