Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agenția Națională de Integritate: Fost șef din cadrul Spitalului Municipal Oradea, în conflict de interese

integritate, ani

ANI a constatat starea de conflict de interese în cazul medicului Ovidiu Laurean Pop, pentru că acesta, în perioada în care era Șef Serviciu în cadrul Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea, a deținut, în parelel, două funcții în aceeași unitate spitalicească, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Presedintele Iohannis: `Mai este foarte puțin timp`

„În perioada exercitării mandatului, (Ovidiu Laurean Pop - n.red.) a participat la ședința Consiliului de Administrație din data de 27 septembrie 2018 și a votat împotriva desființării Serviciului de Anatomie patologică, în cadrul căruia persoana evaluată deținea funcția de medic primar și pe cea de medic șef serviciu”, conform unui comunicat al Agenției Naționale de Integritate (ANI), transmis marți.

De asemenea, Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul unui funcționar public în cadrul Primăriei Comunei Gura Vadului, Județul Prahova, Iuliana Vasiloe.

„În perioada deținerii funcției publice de inspector de cadastru în cadrul Primăriei comunei Gura Vadului (2010 - 2018) a exercitat și activități de specialitate în domeniul cadastrului, geodeziei și cartografiei în sectorul privat, activități care sunt în legătură directă cu atribuţiile exercitate ca funcționar public”, menționează ANI.

Citește și: E oficial! Anunțul făcut de Dumitru Coarnă se adeverește! Ludovic Orban se ține de cuvânt .

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Persoanele evaluate au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.