Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agenția spațială a Rusiei respinge speculațiile cu privire la susținerea față de Ucraina: 'Uneori galbenul este doar galben'

sotwe.com
Cosmonauti rusi

Agenția spațială a Rusiei a respins speculațiile cu privire la cosmonauții săi care ar fi purtat galben în sprijinul Ucrainei. Cosmonauții ruși s-au alăturat duminică Stației Spațiale Internaționale, purtând uniforme în culorile galbel și albastru.

Serviciul de presă al lui Roscosmos a spus pe canalul său Telegram: „Uneori galbenul este doar galben. Costumele de zbor ale noului echipaj sunt realizate în culorile emblemei Universității Tehnice de Stat Bauman Moscova, pe care toți cei trei cosmonauți au absolvit-o... Să vezi peste tot și în toate steagul ucrainean este o nebunie.”

Directorul general al Roscosmos, Dmitri Rogozin, a declarat pe canalul său personal Telegram că cosmonauții ruși nu au simpatie pentru naționaliștii ucraineni.

Într-o conferință de presă transmisă în direct de la ISS, cosmonautul veteran Oleg Artemiev, comandantul misiunii, a declarat: „Fiecare echipaj alege o culoare care arată diferit. Era rândul nostru să alegem o culoare.

„Adevărul este că am acumulat multă țesătură galbenă, așa că a trebuit să o consumăm. De aceea a trebuit să purtăm costume de zbor galbene".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.