Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agentul lui Nicolae Stanciu susține că sunt oferte pentru mijlocaș: 'Aşteptăm să vedem'

FC Steaua
Nicolae Stanciu

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf, cea care-l reprezintă pe Nicolae Stanciu (25 de ani), anunţă că "sunt oferte" pentru mijlocaşul ofensiv al Spartei Praga, dar şi că mingea se află în terenul cehilor, informează Mediafax.

"Sunt oferte pentru Stanciu, aşteptăm să vedem. Mai întâi trebuie să ne punem de acord la suma de transfer sau, cel mai important, dacă ei (n. red - Sparta Praga) vor dori să-l vândă. Eu mi-aş dori foarte tare undeva în Bundesliga sau în Anglia.

Asta cu ofertele...e greu! De exemplu, dacă Gigi Becali nu doreşte să-l vândă pe Man, poţi să ai toate ofertele de pe pământ, că jucătorul nu se vinde. Noi trebuie să ne punem întâi de acord dacă aceste cluburi doresc să vândă jucători. Dar eu zic că Stanciu poate pleca. În funcţie de ce sumă de transfer cer, unde s-ar potrivi...Că dacă cere cineva o sumă, aşa cum Gigi vrea 50 de milioane pe Man, nu poti să te gândeşti decât spre Anglia", a declarat impresarul de jucători, pentru Telekom Sport.

Cu Borussia Monchengladbach interesată de serviciile lui Stanciu, agentul jucătorului crede că valoarea adevărată se ridică la o sumă de aproximativ 20 de milioane de euro, dublu faţă de cât plătea Anderlecht pentru transfer, în 2016: "50 de milioane de euro e o sumă mare, e greu să vinzi un jucător român astăzi pe banii ăştia chiar dacă e foarte, foarte valoros. Eu cred că undeva la 20 de milioane de euro e valoarea reală a lui Man. Nicuşor Stanciu? Tot cam aşa! Deocamdată, cred că mai avem de aşteptat puţin până să creem din nou o cotă fabuloasă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.