Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Aglomerație la înmormântarea lui Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian: Forțe importante de poliție au fost mobilizate la cimitir

Polițiști locali, jandarmi, poliție rutieră și dube de jandarmerie, dar și un comandant din conducerea Poliției Locale Sector 5 asigură, joi, la Cimitirul Tudor Vladimirescu din București, pe Șoseaua Antiaeriană, respectarea distanțării sociale de către zeci de persoane care vor să-și ia rămas bun de la Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, potrivit imaginilor de la fața locului transmite de Antena 3. Fondatorul clanului Duduianu a murit marți la Penitenciarul-Spital Mioveni.

Citește și: Cine sunt candidații la funcția de premier. Posibile evoluții după alegerile parlamentare

Locul și ora înmormântării ar fi trebuit să rămână secrete pentru a se evita o aglomerație, dar secretul nu a fost păstrat și astfel peste 50 de persoane s-au adunat la cimitir în speranța că vor putea să participe la înmormântarea liderului Duduienilor. Oamenii sunt ținuți la distanță de forțele de ordine.

Elvis Pian a ieșit să vorbească cu cunoscuții să le explice că nu poate să intre nimeni pentru că prevederile legale anti-COVID interzic accesul unui număr mare de persoane la înmormântări.

Un comandant din Poliția Locală Sector 5 a declarat la Antena 3 că „toată lumea poartă mască” și „i-am îndrumat dincolo de poartă” pe cei care doresc să participe la înmormântare și nu au voie să intre în cimitir.

 

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.