Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aglomerație la Vama Giurgiu: Timpul de așteptare este de aproximativ 40 de minute

mediafax.ro
control vama politie de frontiera

Mii de persoane și de mașini au trecut prin Vama Giurgiu în ultimele 24 de ore, iar timpul de așteptare pentru controlul documentelor este de aproximativ 40 de minute.

Potrivit Poliției de Frontieră, în ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, pentru aproximativ 1.200 camioane, 1.700 autoturisme și 7.900 de persoane, iar pe sensul de ieșire din țară, pentru aproximativ 1.200 camioane, 2.200 autoturisme și 9.600 de persoane.

Controlul se efectuează în prezent, pe sensul de intrare în țară pe câte patru artere și pe sensul de ieșire din țară pe câte trei artere destinate autoturismelor. Se înregistrează un timp de așteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră atât pe sensul de intrare în țară, cât și pe sensul de ieșire din țară, de 40 de minute, potrivit Mediafax.

Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe câte cinci artere de circulație atât pe sensul de intrare în țară cât și pe sensul de ieșire din țară. Înregistrăm un timp de așteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră de 40 de minute pe sensul de intrare în țară, respectiv 160 de minute pe sensul de ieșire din țară, anunță polițiștii.

Traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu este îngreunat de lucrările de reabilitare de la „Podul Prieteniei” Giurgiu –Ruse. Polițiștii de frontieră le recomandă tuturor șoferilor să utilizeze toate celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria.

La graniţa cu Bulgaria sunt o11 puncte de trecere a frontierei, după cum urmează: Vama Veche- Durankulak, Negru-Vodă – Kardam, Dobromir – Krushari, Lipniţa – Kainargea, Ostrov- Silistra, Călăraşi-Chiciu-Aydemir, Giurgiu – Ruse, Zimnicea- Svishtov, Turnu-Măgurele –Nikopol, Bechet- Oriahavo și Calafat-Vidin.

Totodată, polițiștii recomandă utilizarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.