Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aglomerație pe drumurile spre stațiunile de pe litoral și cele de pe Valea Prahovei

evz.ro
dn1 aglomeratie

Este aglomerație duminică la prânz pe drumurile spre stațiunile de pe litoral și spre cele de pe Valea Prahovei, iar în unele zone s-au format coloane de mașini.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 1 Ploiești - Brașov este aglomerație pe sensul de urcare către stațiunile de pe Valea Prahovei, între Breaza și Comarnic, iar pe raza stațiunilor Bușteni și Azuga s-a format coloană de autovehicule pe ambele sensuri de mers.

De asemenea, pe Autostrada A2 București - Constanța traficul intens pe ambele sensuri de mers la km 148, în zona Podului Borcea, unde au loc lucrări de reparații.

Și pe Autostrada A4 Ovidiu - Agigea traficul este îngreunat pe sensul de coborâre către DN 2A, localitatea Ovidiu. De asemenea, pe DN 2A, podul Ovidiu, sunt valori de trafic ridicate pe ambele sensuri, cauzate de lucrările de reparații.

Centrul Infortrafic reamintește că duminică și luni circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în contextul Zilei Muncii pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Veștem și pe DN 39 Agigea – Mangalia. Restricțiile se aplică astăzi, în intervalul orar 16.00 – 22.00, și mâine, între orele 06.00 – 22.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.