Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aglomerație pe sensul de intrare în Capitală de pe autostrada A1 București-Pitești

autostrada soarelui

Traficul se desfășoară pe principalele șosele pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic, cu excepția autostrăzii A1 București-Pitești, unde se înregistrează aglomerație pe sensul de intrare în Capitală.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe șoselele principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic, excepție face doar autostrada A1 București-Pitești, acolo unde se înregistrează aglomerație pe sensul de intrare în Capitală.

Luni, 15 mai, în funcție de condițiile meteorologice, se vor efectua lucrări la partea carosabilă pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, astfel:

- DN 7, km 159+759 de metri - 162+800 de metri, pe raza localității Milcoiu, se lucrează la așternere covor asfaltic, între orele 08:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de circulație;

- DN 7, km 205+900 de metri – 208, în afara localității Brezoi, se execută lucrări de rânguire versanți, între orele 08:00 - 14:00. Circulația rutieră se închide/deschide în reprize de maximum 20 minute, dirijată de piloți de circulație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.