Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agresiunile din Koln au ajuns pe mâna procurorilor germani: Ce au decis oamenii legii

agresiuni koln

Procurorii germani au trimis oficial joi prima persoană în judecată pentru agresiune sexuală în legătură cu atacurile ale căror victime au fost numeroase femei în noaptea de Anul Nou, în oraşul Koln, relatează DPA.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani şi identificat drept algerian, este acuzat că este unul dintre cei 10 bărbaţi care au înconjurat şi au hărţuit o femeie când aceasta mergea prin sala principală din gara centrală din Koln, a declarat un purtător de cuvânt al instanţei. Tânărul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, este acuzat de agresiune sexuală şi jaf. Nu a fost stabilită încă o dată a primei înfăţişări la tribunal. Peste 1.100 de plângeri au fost depuse la poliţie şi la parchet în urma evenimentelor din noaptea de Revelion de la Koln care au atras atenţia opiniei publice internaţionale. Mai mult de 480 din aceste plângeri au legătură cu un delict sexual, variind de la agresiune la viol.

Majoritatea celor 120 de acuzaţi sunt din Algeria şi Maroc. Până acum au existat trei condamnări pentru furt, sentinţele fiind cu suspendare, spune Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.