Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agresoarea vedetei de la Pro TV, care a fost desfigurată într-un magazin, 30 de zile în arest la domiciliu

Life.ro
Cristina Joia

Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia, designer în emisiunea "Visuri la cheie", a fost arestată la domiciul, au decis marti judecătorii, anunță România TV.

Agresoarea Cristinei Joia, designerul emisiunii „Visuri la Cheie”, va intra în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, au anunțat marți autoritățile.

Inițial, autoritățile au dispus măsura de arest preventiv, dar au acceptat marți contestația depusă de apărarea femeii.

Citește și: Schimbare iminentă de trupe în PSD: Cel puțin 100 de deputați și 50 de senatori social-democrați nu sunt pe locuri eligibile pentru un nou mandat

Incidentul a avut loc în data de 8 noiembrie, într-un supermarket din București. O femeie careia ii reprosase ca a blocat cu masina o trecere de pietoni, dar si parcarea magazinului, s-a napustit asupra realizatoarei aflata la cumparaturi, pe care a lovit-o in plina figura cu un obiect tare - nu e clar daca un "box" sau cheie - zdrobindu-i nasul si provocandu-i o rana de cativa centimetri.

Cristina Joia a fost transportata, plina de sange si aproape lesinata, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operata.

„M-am îndreptat către magazin şi o văd pe această femeie care iese din magazin şi se îndreaptă către maşină şi am întrebat-o dacă e maşina ei şi mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că ce mă interesează pe mine. Am intrat în magazin şi am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele şi când m-am întors m-am trezit cu un pumn în faţă [...] A fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuţit aici şi am căzut. Mi-a ţâşnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit. Mi-era foarte rău deja“, a povestit Joia pentru Ştirile ProTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.