Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agricultura în perioada post pandemie sau cum se mai cultivă în România

pexel
agricultura

Criza provocată de pandemia de Covid-19 a afectat, printre altele, și sectorul agriculturii. Cum accesul în piețele publice a fost restricționat, numărul românilor care s-au apucat de cultivat pe propriile suprafețe a crescut semnificativ.

Această inițiativă a activităților agricole în creștere este o oportunitate pentru economia națională din cadrul acestui sector. Iată, de asemenea, cum își regândesc românii condițiile de trai din cauza pandemiei.

În această perioadă, comenzile pe internet au explodat pur și simplu, iar magazinele online cu produse pentru grădinărit nu au fost nici ele excluse. Așadar, o bună comunicare cu furnizorii aduce beneficii de ambele părți.

În acest sens, specialiștii magazinului online de răsaduri și semințe GrădinaMax au pregătit o mulțime de produse și îndrumări practice pentru grădinarii implicați, care vor să recolteze o cultură proprie îmbelșugată.

Pe locul fruntaș în preferințele românilor se află cultivarea roșiilor în grădină sau solarii. Cumpărarea materialului săditor se face simplu și ușor cu ajutorul suportului serviciului cu clienții GrădinaMax, care oferă sprijin grădinarilor pe parcursul întregului proces de cumpărare, livrare și retur.

Lucrările de plantare și îngrijire a diferitelor soiuri de roșii se face atent și conform unor pași bine definiți pentru ca recolta să fie una bogată și sănătoasă. Pentru orice recomandare și sfat legate de comandă și activitățile de plantare, echipa GrădinaMax stă la dispoziția clienților prin intermediul telefonului, al chat-ului online, al formularului de contact sau prin e-mail.

De asemenea, și plantarea stolonilor de căpșuni se află printre prioritățile românilor în ceea ce privește cultivarea în propria grădină. Soiurile de căpșuni au o cerere mare pe piață, numărându-se printre fructele preferate și alese de către clienți.

Pentru grădinarii români cu planuri de antreprenor, plantarea lavandei reprezintă o idee eficientă de mică afacere în 2021. Avantajul cultivării lavandei îl oferă lucrărilor de îngrijire care sunt ușor de executat. Bineînțeles că, pentru a da startul unei investiții de acest fel, gospodarii au nevoie de semințe de calitate superioară pentru plante, la prețuri accesibile.

Cumpărarea și cultivarea produselor pentru grădinărit nu a fost nicicând mai facilă, iar contactul cu furnizorii a devenit mult mai prietenos acum. Contrar dezavantajelor aduse de pandemie, tot mai mulți români adoptă această inițiativă pozitivă pentru sectorul agriculturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.