Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ai multe motive pentru care să alegi genți și rucsacuri din piele naturală de la Zevo

Femeile sunt ființe simple dacă știi să le asculți. Dacă ai urechile doar pe post de obiecte decorative, atunci de fiecare dată când discuți cu o femeie e ca și cum ai fi prins într-un labirint fără scăpare. Cu siguranță să faci o femeie fericită nu este fizică cuantică. Vrea să se simtă ascultată, apreciată, să-i dăruiești flori și atenții fără să trebuiască ea să îți bată obrazul. Nu-ți cere lucruri imposibile, cum ar fi luna de pe cer, ci vrea să simtă că o cunoști cu adevărat, tot ce îi place și ce o pasionează. Aceleași lucruri le face și pentru tine și încă mai mult de atât. Așa că drept recunoștință arată-i din când în când că îți pasă de ea.

Dacă te gândești la cadouri, să știi că ea e fericită și când o surprinzi cu o înghețată și-i sclipesc ochii ca unui copil. Însă cu siguranță unele dintre cele mai bune cadouri pe care i le poți face oricărei femei sunt gențile. Nu există femeie să n-aibă nevoie de o geantă nouă, deși are vreo 30 prin garderobă pentru toate ocaziile. Dar dacă vrei cu adevărat să o surprinzi, acestea trebuie să fie din piele naturală. Zevo este brandul pe care trebuie să îl descoperi, fiindcă aici găsești genți și rucsacuri din piele naturala la prețuri accesibile, dar și care urmează tendințele din lumea modei. Iată alte motive pentru care să alegi aceste articole pentru femeia iubită.

Zevo - calitatea meșteșugului artizanal

Gențile și celelalte articole Zevo sunt realizate manual în minunata Italia. Fiecare geantă este de o frumusețe deosebită, cusăturile impecabile, culorile încântătoare și printurile elegante. Detaliile metalice subliniază modelul unic al fiecărei genți. Italia este recunoscută în toată lumea pentru tradiția sa solidă de 400 de ani în manufacturarea articolelor din piele, tradiție ce este și acum ținută în viață. Fiecare geantă sau rucsac spune o poveste, iar femeia iubită le va purta cu mare mândrie oriunde merge. Sunt confecționate doar din piele naturală de calitate, ceea ce înseamnă că vor avea o viață îndelungată și nici vorbă să se cojească vreodată precum cele din imitație.

Stil, eleganță și practicalitate

Brandul Zevo este un amalgam de pasiune, modă, originalitate, modernism și dinamism. Articolele create de ei sunt rezultatul a multor ore de cercetare a pieței fashion, astfel încât modelele să se încadreze în cerințe și să satisfacă preferințele oricărei femei. Deci indiferent de personalitatea femeii, aici cu siguranță vei găsi ceva care să-i fie pe plac. Găsești o multitudine de culori și modele, deci nu mai e nevoie decât de puțină treabă de detectiv pentru a afla exact ce ar avea nevoie.

Genți ce rezistă și rezistă…

Cu siguranță nicio femeie nu-și dorește să irosească bani pe lucruri de slabă calitate în fiecare an, indiferent despre ce ar fi vorba. Cu cât ține un lucru mai mult, cu atât mai bine. Nu-și va face griji că mâine-poimâine i se rupe o toartă, buzunarul interior sau fermoarul. Asta bineînțeles dacă alegi un articol Zevo.

Descoperă pe zevo.ro toate gențile, încălțămintea, dar și alte accesorii inedite. Un astfel de cadou promite a aduce multe zâmbete, săruturi și cu siguranță ceva mai mult de atât.

Contact:

office@zevo.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.