Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aida Căruceru: Victoria #PSD împotriva coaliției urii

aida caruceru deputat PSD

Deputatul PSD, Aida Căruceru, susține că PSD și Viorica Dăncilă au intrat cu handicap în turul 1, însă, cu toate acestea, binele a învins.

''Rar mi-a fost dat să văd o campanie a urii mai puternică decât cea îndreptată împotriva PSD în ultimele luni de zile. Cu toate acestea, cu toată ura lor, cu toate schemele lor politice, binele a învins, iar președintele PSD Viorica Dăncilă a intrat în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Este o victoria a PSD, este o victorie a Vioricăi Dăncilă, este o victorie în fața răului și în fața urii.

Citește și: Parlamentarii au decis! Ședință solemnă pe 2 decembrie pentru celebrarea Zilei Naţionale

Lupta nu s-a terminat, iar cele 13 zile care ne mai despart până la votul din turul 2 vor aduce, cu siguranță și mai multă ură și mai multă minciună și mai multă dezbinare. Pentru că disperarea dușmanilor PSD este palpabilă. Ea se poate vedea cu ochiul liber pe fețele schimonosite ale liderilor USR, ea se poate auzi în vocile gâtuite de ură ale liderilor PNL, ea se poate simți în tonul și comportamentul celor care pe 10 noiembrie au votat împotriva candidatului PSD, în loc să voteze pentru candidatul pe care-l preferă, așa cum este normal în primul tur. Am însă o veste proastă pentru cei care se grăbesc să cânte prohodul politic: Nu doar că vom face față tuturor atacurilor lor, dar vom ieși câștigători. Așa că să facă bine să-și păstreze disperarea pentru dimineața de 25 noiembrie.

PSD și Viorica Dăncilă au intrat cu handicap în turul 1: au intrat pe fondul pierderii guvernării și al sabotajului unor colegi de partid, al unor manipulări și atacuri josnice pentru anul 2019 și al unei campanii cu mesaje pline de ură. Am reușit nu doar să anulăm handicapul, ci să ne impunem detașat candidatul. Mai avem două săptămâni de campanie și apoi vom restabili echilibrul în România pentru următorii 5 ani de zile.

Inima câștigă mereu în fața urii! Îndrăzniți să credeți că victoria este aproape!'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.