Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Air France va continua să efectueze zboruri pe ruta Bucureşti - Paris. Programul de zbor pentru SUA se schimbă

avion air france

Air France va continua să efectueze zboruri pe ruta Bucureşti - Paris, dar îşi va adapta numărul de curse în funcţie de evoluţia situaţiei pe plan european, a anunţat compania aeriană, într-un comunicat de presă, transmis vineri AGERPRES.

În schimb, pe fondul noilor restricţii emise de Departamentul de Securitate Internă (DHS) privind accesul pe teritoriul SUA, începând cu data de 14 martie 2020 Air France va ajusta programul curselor către această destinaţie, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu îl desființează pe Ludovic Orban: E bun de dus la teatrul de comedie

Astfel, pe data de 13 martie zborurile dinspre şi către SUA se vor desfăşura în mod normal, iar în perioada 14 - 28 martie, inclusiv, Air France intenţionează să continue să opereze zboruri către Atlanta, Chicago, Detroit, Los Angeles, New York-JFK, San Francisco şi Washington, însă aşteaptă clarificări din partea autorităţilor americane cu privire la posibilitatea menţinerii curselor către Miami, Boston şi Houston.

Compania aeriană precizează că se află în strânsă legătură cu partenerii săi KLM, Delta Air Lines şi Virgin Atlantic în vederea implementării unui plan care să le permită continuarea serviciilor de zbor către SUA pentru clienţii săi, după data de 28 martie 2020.

Citește și: Anunț de ultimă oră! Din cauza epidemiei cu COVID-19, se prorogă termenul pentru plata impozitelor

Pe de altă parte, Air France anunţă că va continua operarea normală a frecvenţelor Bucureşti - Paris şi îşi va adapta numărul de zboruri în funcţie de evoluţia situaţiei pe plan european.

Air France este o companie aeriană globală franceză, iar Air France - KLM este grupul lider de piaţă pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. Operatorul aerian oferă clienţilor săi acces la o reţea care acoperă 314 destinaţii în 116 ţări, datorită companiilor Air France, KLM Royal Dutch Airlines şi Transavia.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu îl liniștește pe Florin Cîțu: Nu l-aș fi votat nici daca era să mi se taie o mână!

Cu o flotă de 548 de aeronave şi 101,4 milioane de pasageri transportaţi în anul 2018, Air France - KLM operează până la 2.300 de zboruri zilnice, în principal prin hub-urile din Paris - Charles de Gaulle şi Amsterdam - Schiphol.

Air France şi KLM sunt companii membre ale alianţei globale SkyTeam, care numără 19 companii aeriene membre care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o reţea globală de peste 14.500 de zboruri către mai mult de 1.150 de destinaţii din 175 de ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.