Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Airbnb investeşte 27 de milioane de euro pentru creşterea ofertei sale în timpul JO 2024

Be Yourself
airbnb

Platforma online de cazare Airbnb va investi 27 de milioane de euro pentru a-şi suplimenta serviciile în timpul Jocurilor Olimpice din 2024 de la Paris şi pentru ameliorarea serviciilor precum verificarea anunţurilor, conform unui comunicat citat de AFP, potrivit Agerpres.

''Este cea mai importantă investiţie pe care am făcut-o vreodată pentru un eveniment'', a precizat platforma americană, partener al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice, care se aşteaptă la peste 500.000 de vizitatori în spaţii de cazare închiriate în perioada respectivă.

Această sumă va fi utilizată în special pentru consolidarea şi instruirea serviciului pentru clienţi, cu ''2.400 de agenţi instruiţi - inclusiv vorbitori de franceză şi engleză - disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a oferi asistenţă prin telefon sau prin intermediul aplicaţiei'', se arată într-un comunicat.

Este o creştere cu 40% a personalului în timpul Jocurilor, a menţionat Airbnb pentru AFP.

Platforma implementează, de asemenea, noi instrumente pentru a verifica autenticitatea reclamelor şi a limita înşelăciunile, în special prin trimiterea unui e-mail companiilor de închiriere prin care le cere să trimită înapoi fotografii şi videoclipuri ale apartamentului pe care îl oferă spre închiriere.

Cei care trec prin această procedură sunt apoi marcat cu un asterisc de ''anunţ verificat'', atribuită până în prezent la aproape 1,5 milioane de reclame din Franţa, Regatul Unit, Statele Unite, Canada sau Australia.

Airbnb va cere, de asemenea, în vederea Jocurilor, verificarea identităţii tuturor călătorilor care rezervă cazare şi a celor care oferă pentru prima oară cazare.

În cazul unei probleme cu cazarea, ''dacă o gazdă anulează rezervarea sau cazarea oferită nu este conformă cu descrierea anunţului sau dacă vizitatorul nu poate accesa proprietatea rezervată, de exemplu'', Airbnb se angajează să ajute călătorul să găsească o cazare similară sau va rambursa suma plătită.

Jocurile Olimpice de la Paris vor avea loc în perioada 26 iulie-11 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.