Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aissa Laidouni, fostul jucător de la FC Voluntari, este în vizorul mai multor cluburi importante din Europa

Inquam Photos / Octav Ganea
FC Voluntari fotbal

Mijlocaşul Aissa Laidouni, fostul jucător al echipei FC Voluntari, se află pe lista de transferuri a mai multor cluburi importante din Europa, scrie site-ul footmercato.

Laidouni (26 de ani) joacă acum la Ferencvaros Budapesta, în Ungaria, iar după meciurile disputate alături de echipa naţională a Tunisiei la Cupa Mondială din Qatar 2022, mijlocaşul african a ajuns pe lista de achiziţii a mai multor cluburi europene, informează News.ro.

Sampdoria Genoa a făcut iniţial o ofertă pentru un împrumut până la finalul sezonului 2022-2023, dar Ferencvaros refuză orice variantă de împrumut, clubul maghiar fiind interesat doar de vânzarea fotbalistului. Astfel, potrivit site-ului sampnews24.com, Sampdoria a făcut o ofertă oficială de 4,1 milioane de euro pentru Laidouni. În cursa pentru jucătorul tunisian s-a încris şi Cremonese, iar footmercato.net susţine că celor două echipe italiene li s-au mai alăturat Espanol Barcelona (Spania), Union Berlin şi VfB Stuttgart (Germania), Olympique Lyon şi Toulouse (Franţa), Brentford (Anglia), dar şi Lokomotiv Moscova (Rusia).

La Cupa Mondială din Qatar, Aissa Laidouni a fost titular în toate cele trei meciuri disputate de echipa naţională a Tunisiei în cadrul grupei D.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.