Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ajax face o nouă SURPRIZĂ, în Liga Campionilor, cu Juventus Torino: Barcelona n-a putut să marcheze prin jucătorii săi la Manchester - VIDEO

champions league

Manchester United - FC Barcelona și Ajax Amsterdam - Juventus Torino au fost meciurile zilei de miercuri din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Barcelona s-a impus pe terenul celor de la Mancheser United, scor 1-0. Catalanii nu au reușit să marcheze prin jucătorii săi, dar au făcut-o englezii, în proprie poartă. Luke Shaw și-a învins portarul în minutul 12, după o lovitură de cap a uruguayanului Luis Suarez. Golul catalanilor a fost validat cu ajutorul VAR-ului. Returul dintre cele două va avea loc marți, 16 aprilie, pe "Camp Nou".

Vezi golul AICI

În celălalt meci al zilei, Ajax și Juventus au remizat, scor 1-1. Cristiano Ronaldo a deschis scorul pentru italieni, în minutul 45. Portughezul a primit o pasă în centrul careului de la Joao Cancelo și a trimis în poartă, cu capul. Olandezii au egalat în primul minut al celei de-a doua reprize, prin David Neres, care a luat o acțiune pe cont propriu și a șutat plasat din interiorul careului.

Vezi golurile AICI

Cristiano Ronaldo a marcat în minutul 45 golul său cu numărul 125 în Liga Campionilor (Messi are 108). Neres a egalat în primul minut al reprizei secunde. Manșa secundă dintre Juventus și Ajax se va disputa marți, 16 aprilie, la Torino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.