Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AJOFM Olt: Peste 660 de posturi, în oferta angajatorilor ce vor fi prezenţi la bursa locurilor de muncă

News.ro
afaceri antreprenori contract angajat munca job

Oferta de posturi vacante pentru bursa locurilor de muncă, eveniment ce va avea loc vineri, în municipiile Slatina şi Caracal, însumează până în prezent 664 de locuri de muncă, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, Elena Iordache.

Majoritatea locurilor de muncă vacante pot fi ocupate de persoane fără studii superioare, care au urmat numai o şcoală profesională sau cursurile liceale, dar sunt disponibile şi peste 100 de posturi pentru persoane fără calificare, potrivit Agerpres.ro.

În privinţa joburilor pentru persoanele cu studii superioare, sunt disponibile 24 de posturi, iar din oferta angajatorilor reiese că aceştia caută mai ales ingineri în construcţii, în domenii industriale şi ingineri mecanici.

"Până la această dată au fost contactaţi 99 agenţi economici, din care 39 au confirmat participarea, cu un număr de 664 locuri de muncă vacante, din care 24 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind: inginer ITP, inginer construcţii, inginer instalaţii, inginer mecanic, mecanic auto, preparator conserve legume fructe, lucrător comercial, operator calculator, operator confecţioner industrial, bucătar, manipulant mărfuri, muncitor necalificat", a precizat Elena Iordache.

Bursa locurilor de muncă este organizată de AJOFM Olt şi va avea loc vineri, în municipiile Slatina şi Caracal, unde persoanele care îşi caută un loc de muncă pot interacţiona direct cu angajatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.