Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ajunge Laura Codruța Kovesi președintele României? Omul care susține că i-a fost bun prieten răspunde: 'Nu poate! Nu e un om prost' / VIDEO

Inquam Photos/ Octav Ganea
Laura Codruta Kovesi

Sebastian Ghiță exclude posibilitatea ca Laura Codruța Kovesi să candideze la președinția României! Conform celui care spune că a fost bun prieten cu actuala șefă DNA, Kovesi nu are calitățile de a fi președinte, chiar dacă, în ultima perioadă, ar fi lucrat intens pentru a face față în relația cu presa.

”Nu poate! Nu e un om prost. A dat acum dovadă şi că se descurcă cu media. Eu cred că se descurcă , s-a antrenat foarte mult pentru că ea e emotivă, nu poate atât de mult să reziste unui interviu serios şi nici nu s-a aşteptat nimeni că va răspunde întrebărilor. Să ştiţi că jurnaliştii s-au dus pregătiţi. În afară de Tolontan, jurnaliştii s-au dus mai… Nu au crezut că Kovesi va răspunde. I-a luat pe nepregătite. Ca şi cum i-a anunţat că face conferinţă de presă, dar n-o să răspundă nimic. Ea, în general, nu răspundea la nimic.”, a spus Sebastian Ghiță într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

Citește și: Este pe făraș! RUPTURĂ între conducere și jucătorul de AUR al lui Gigi Becali .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.