Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ajuns în fruntea Sănătății, ministrul Rafila constată problemele din domeniu și 'speră' să fie rezolvate: cazul scandalos al pacientului bolnav de cancer

rafila ministerul sanatatii

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că ministerul pe care îl conduce va investiga situaţia unui bărbat diagnosticat cu cancer şi plimbat între mai multe spitale, precizând că trebuie înţeles care au fost motivaţiile pentru a putea fi luate măsurile în consecinţă, informează News.ro.

Rafila a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, cum are de gând să combată fenomenul pacienţilor plimbaţi între spitale, cu referire la cazul recent al unui bărbat de 61 de ani din Bucureşti care, în trei luni, a fost pe la trei spitale şi nu a început un tratament pentru cancer.

“Investigăm această situaţie. Nu este normal să fie aşa. Sper că o să putem, inclusiv prin normele la legea care doreşte să controleze problematica cancerului în România, să evităm astfel de situaţii. Trebuie să înţelegem exact care au fost motivaţiile, să putem să luăm şi măsurile în consecinţă”, a afirmat Rafila.

Context

Un bărbat din Bucureşti, diagnosticat cu cancer, a fost plimbat între mai multe spitale şi ar fi început cu întârziere tratamentul oncologic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.