Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ajunsă ciuca bătăilor în Europa, România s-a 'răcorit' cu frații de peste Prut: Victorie zdrobitoare cu Republica Moldova

Echipa naţională de fotbal a României a surclasat reprezentativa Republicii Moldova cu scorul de 5-0 (2-0), duminică seara, pe Stadionul Zimbru din Chişinău, într-un meci amical.

Au marcat: Moruțan 9, Dăguș 40, Cicâldău 61, Paraschiv  71 (pen.), Ad. Rus 87

MOLDOVA: Celeadnic – S. Plătică (Revenco 46), Dumbrăvanu (Iovu 46), Bolohan, Armaş, Reabciuk - Raţă, Ioniţă (M. Plătică 75) – Postolachi (Caimacov 61), Moţpan (Stînă 75), Damaşcan. SELECŢIONER: Serghei Clescenco

ROMÂNIA: Târnovanu – C. Manea (Pantea 69), Ad. Rus, Burcă (Drăguşin 69), Opruţ – Olaru, Băluţă, Cicâldău (N. Păun 77) – Moruţan (Sefer 62), Puşcaş (D. Paraschiv 69), Drăguş (M. Ştefănescu 62). SELECŢIONER: Edward Iordănescu

Arbitri: Yasar Kemal Ugurlu – Ali Saygin Ogel, Abdullah Ozkara (toţi din Turcia) – Roman Jitari (Moldova)

"Tricolorii" au deschis scorul după numai 9 minute de joc, prin Moruțan, care a înscris cu un șut la vinclu. Moldovenii au cerut penalty la un duel dintre Rață și Cicâldău, neacordat, iar apoi a urmat bara spectaculoasă a lui Drăguș, din minutul 21.

Același Drăguș a reușit să înscrie, în cele din urmă, în minutul 40, după o acțiune frumoasă pe cont propriu. În prima repriză, moldovenii au avut o singură fază mai legată, la lovitura de cap a lui Damașcan, dar trimisă cam slab și reținută de portar.

După o oră de joc, echipa lui Edi Iordănescu a marcat din nou. A reușit-o Cicâldău, dintr-o lovitură liberă superbă. A existat însă și o premieră: Daniel Paraschiv a marcat din penalty la debutul său la națională, la a doua atingere de balon.

După ocazia mare a lui Drăgușin, a urmat ultimul gol al meciului, reușit de Rus, în minutul 88. Astfel, tricolorii încheie anul 2022 cu trei victorii, șase înfrângeri și două remize.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.