Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ajutor important pentru Mihăiţă Neşu: Fostul stelist a primit Premiul de Merit FIFPro şi un cec de 25.000 de dolari pentru fundaţia sa

cancan.ro
mihaita nesu

FIFPro a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că fostul fotbalist Mihai Neşu a fost recompensat cu Premiul de Merit al sindicatului, el primind şi un cec de 25.000 de dolari, pentru activitatea sa în sprijinul copiilor cu dizabilităţi. “Este ca un cadou de Crăciun. Acest premiu arată că ceea ce facem este foarte important: muncim cu copiii în fiecare zi pentru o viaţă mai bună şi pentru sănătate. Suma acoperă aproape un sfert din bugetul nostru anual şi ne dă oportunitatea de a le oferi terapie mai multor copii”, a declarat Mihai Neşu.

La 10 mai 2011, Mihai Neşu, acum în vârstă de 34 de ani, s-a accidentat grav la un antrenament al clubului olandez la care juca, FC Utrecht, ulterior fiind diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală, iar de atunci existenţa sa depinde de un cărucior cu rotile. În perioadele de reabilitare în Olanda şi SUA, el a întâlnit mai mulţi copii cu dizabilităţi şi boli cronice şi a decis să înfiinţeze o fundaţie pentru a-i ajuta pe copiii din ţara sa.

Fundaţia Mihai Neşu are propriul centru de recuperare, la Oradea, de care au beneficiat până în prezent peste 130 de copii. Premiul de Merit FIFPro este decernat în fiecare an unui fotbalist profesionist pentru activitatea în beneficiul unei fundaţii. Câştigătorul primeşte 25.000 de dolari pentru fundaţia respectivă, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.