Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ajutor umanitar pentru Beirut: 2.000 de flacoane de ceftriaxone trimise de România în Liban

Agerpres
explozie Beirut Liban

România va trimite în Liban 2.000 de flacoane de ceftriaxone ca ajutor umanitar pentru înlăturarea urmărilor dezastrului provocat de explozia din Beirut, potrivit Agerpres.

Premierul Ludovic Orban a semnat vineri decizia privind folosirea cantităţii de 2.000 de flacoane de ceftriaxone din rezerva de mobilizare ca ajutor umanitar extern de urgenţă pentru înlăturarea urmărilor dezastrului provocat de explozia din capitala Libanului - Beirut.

''Se aprobă folosirea cantităţii de 2.000 de flacoane de ceftriaxone din rezerva de mobilizare din domeniul sănătăţii ca ajutor umanitar extern de urgenţă pentru înlăturarea urmărilor dezastrului provocat de explozia din capitala Republicii Libaneze, Beirut'', se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

Citește și: Decizie radicală luată de luptătorul K1 Cătălin Moroşanu! Pentru ce funcție candidează

Cantitatea va fi predată reprezentanţilor desemnaţi de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă pe bază de proces verbal de predare - primire şi aviz de însoţire a mărfii, la Baza 90 Transport Aerian, precizează sursa citată.

''Reîntregirea cantităţii se efectuează din fondurile publice cu această destinaţie, prevăzute în bugetul de stat alocat Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale'', se mai arată în decizie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.