Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ajutorul umanitar american urmează să intre în Venezuela la 23 februarie

Business-Review EU
Juan Guaido

Opozantul venezuelean Juan Guaido, recunoscut preşedinte interimar de aproximativ 50 de ţări, a anunţat marţi că ajutorul american de urgenţă urmează să intre în ţară la 23 feruarie, în pofida opoziţiei şefului statului Nicolas Maduro, relatează AFP.

Data de ”23 februarie va fi ziua în care ajutorul umanitar va intra în Venezuela”, a anunţat Guaido, în vârstă de 35 de ani, la o manifestaţie prin care susţinătorii săi au cerut armatei să lase să intre în ţară alimente şi medicamente care au început să fie depozitate la frontierele Venezuelei.

Guaido a cerut, de pe o estradă, în estul Caracasului, celor aproximativ 250.000 de voluntari înscrişi să participe la transportul ajutoarelor, să fie pregătiţi.

”Pentru că trebuie să formăm caravane”, a spus el.

”Ajutorul umanitar va intra în Venezuela, aste e sigur! Pentru că uzurpatorul nu va avea altă opţiune decât să părăsească Venezuela. Nu este prima oară când Venezuela va trebui să se elibereze de un tiran. Să sperăm că va fi ultima oară”, a adăugat preşedintele Parlamentului, singura instituţie venezueleană aflată sub controlul opoziţiei.

Înfruntarea politică între Juan Guaido şi Nicolas Maduro se concentreazăde mai multe zile asupra intrării în ţară a câtorva tone de alimente şi medicamente provenind din Statele Unite, stocate deja în depozite în Columbia, la frontiera cu Venezuela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.