Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AKTOR installed the foundation of the future passage over A1. Welding comes next (video)

Aktor
lucrari autostrada A0

Echipa de constructori de la Aktor România, parte a Grupului Intrakat , a finalizat montarea tuturor celor șase grinzi metalice care formează secțiunea centrală a nodului rutier peste autostrada A1 de lângă Ciorogârla. Acest pasaj se construiește pe lotul 3 al Autostrăzii A0 București Sud.

Operațiunea de montare a celor șase grinzi metalice, cântărind fiecare 25 de tone, a început vineri dimineața, și sa finalizat sâmbătă după-amiază, după cum puteți urmări aici . Următoarea operație este sudarea grinzilor și a structurii pentru următoarele 10-11 zile. După finalizare, trecerea peste A1 va cântări peste 540 de tone și va necesita 5 tone de vopsea de protecție, potrivit lui Bogdan Mezei, directorul de proiect al șantierului Actor de pe L3 A0 Sud.

De asemenea, pentru construcție au fost necesare peste 10.000 de metri liniari de sudare – adică echivalentul aproape întregii plaje din Mamaia și Navodari în total.

Pentru această operațiune, traficul rutier a fost deviat pe Autostrada A 1 București - Pitești la km. 18 pe rampele laterale construite chiar pe marginea Autostrăzii A1, după cum a anunțat vineri CNAIR. Restricțiile de circulație sunt planificate să fie ridicate pe 26 aprilie.

În paralel, Aktor lucrează la toate cele 11 structuri, poduri și pasaje supraterane, instalează grinzile metalice pe pasajul CFR, execută ultimele lucrări la terasamente, așează stratul BSC. Constructorul a început și lucrările de asfaltare.

Peste 500 de muncitori și ingineri de toate calificările, cu aproape 270 de mașini, cum ar fi excavatoare, buldozere, macarale pentru ridicarea greutăților, stații de beton, pavaje pentru asfalt, rol de drum, piloti pentru lucrările de fundare a podurilor sau camioane cu pompă de beton. ceasul acolo, în peisajul plat de la sud-vestul Bucureștiului, pe o porțiune lungă de 18 km de pământ, pietriș și ecrane, astfel încât să poată conduce această toamnă pe o autostradă ocolind traficul sufocant al Capitalei.

În acest moment, compania elenă de construcții menține septembrie 2024 ca dată de livrare.

Aktor România dezvoltă mai multe proiecte semnificative în țară, precum reabilitarea și modernizarea tronsonului de cale ferată Apața-Cața, parte a liniei de cale ferată Brașov - Sighișoara, în consorțiu cu Alstom și Arcadia.

Aktor Construction este membru al Grupului Intrakat, un lider al industriei în sectoarele Greciei de construcții, infrastructură, concesiuni/parteneriate public-private (PPP), surse regenerabile de energie (SRE), stocare de energie, dezvoltare imobiliară, proiecte de mediu și tehnologii. digitale. , cu o prezență semnificativă în Europa de Sud-Est, listată la Bursa de Valori din Atena din 2001.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×

Help your friends know more about Romania!

Share this article on Facebook

Share this article!

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.