Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Akua Naru revine la București într-o formulă scenică inedită, cu noul său album, "The Blackest Joy"

www.a38.hu
Akua Nanu

Artista neo-soul americană Akua Naru va urca pe scena Arenelor Romane din Bucureşti pe 7 septembrie, de la ora 19.00, acompaniată de The Fresh Symphonic Orchestra, într-un spectacol în care vor mai cânta Alexandra Ușurelu și Muse Quartet, Luiza Zan, dar și YCCMD, arată un comunicat.

Alături de artista Akua Naru, care vine la Arenele Romane împreună cu The Fresh Symphonic Orchestra pentru a prezenta noul său album, "The Blackest Joy", organizatorii evenimentului au anunțat că vor cânta Alexandra Ușurelu împreună cu cei șase colegi de trupă şi Muse Quartet, Luiza Zan, care aduce influențele jazz, YCCMD, în timp ce warmup-ul va fi asigurat de Rammon.

"Akua Naru și trupa sa creează o atmosferă similară cu cea a unei scene de teatru, doar că spectacolul pe care îl propun urmărește un flux emoțional, în care sunt antrenați și spectatorii, a căror dispozitie va fi schimbată în bine, prin prezența ritmului de jazz și a poeziei", spunea unul dintre cei care au adus-o în România pe artistă în anii trecuți, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat, Alexandra Uşurelu vine cu un playlist ce va conține cântecele originale ale sale și aranjamente jazz, scrise de compozitorul și producătorul Bobby Stoica, avându-l ca invitat permanent în concertul #UsorJazz pe Harvis Cuni Padron (trompetă).

Muse Quartet este trupa formata din Alina Horez, Nicoleta Petre, Maria Coltatu și Corina Ciuplea și va urcă pe scenă alături de Alexandra.

Luiza Zan a studiat canto clasic timp de nouă ani, urmând cursurile Liceului de Artă din Piatra Neamț și pe cele ale Universității de Arte Iași. Artista s-a implicat de-a lungul timpului în proiecte muzicale, aceasta considerându-se muzician, nu solistă într-o trupă.

Rammon vine cu un amestec perfect de muzică cu influențe disco, funk, jazz, bossa nova și multe alte sunete și ritmuri.

YCCMD spune că povestește și acompaniază cât poate de bine ce vede, simte și doreşte, îmbinând folkul cu muzica sa preferată.

Akua Naru, pe numele real Latanya Hinton, este expertă în muzică hip-hop şi reușește să combine versurile sensibile în cântecele sale, introducând elemente de jazz și muzică tradițional-africană în toate spectacolele sale. Primul său album de succes a fost lansat în 2011 - "The Journey Aflame", arată organizatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.