Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al Ahly a cucerit Supercupa Africii pentru a opta oară

Umbro
Al Ahly

Echipa egipteană de fotbal Al Ahly a cucerit Supercupa Africii pentru a opta oară în istoria sa, învingând cu scorul de 6-5, la loviturile de departajare, formaţia marocană Raja Casablanca, într-o partidă disputată miercuri la Al Rayyan, în Qatar.

La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 1-1. Raja a deschis scorul în prima repriză, printr-un autogol al lui Yasser Ibrahim (13), egiptenii reuşind să restabilească egalitatea în finalul jocului (90), prin Taher Ibrahim, introdus în joc în minutul 77.

La penalty-uri, fundaşul lateral Abdelilah Madkour, aflat la originea golului marocanilor, a şutat mingea peste bara transversală, consfinţind succesul egiptenilor.

Acest nou succes nu face decât să întărească dominaţia lui Al Ahly în fotbalul african. Clubul din Cairo are acum în palmares opt Supercupe continentale, zece trofee ale Ligii Campionilor Africii şi o Cupă a Confederaţiei Africane de Fotbal (CAF).

Supercupa Africii, în care s-au înfruntat câştigătoarea Ligii Campionilor (Al Ahly) şi cea a Cupei CAF (Raja Casablanca) a fost organizată pentru a treia oară în Qatar, după 26 de ediţii desfăşurate pe continentul african.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.