Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al Di Meola, primul mesaj după infarctul suferit la Arenele Romane: Primesc cele mai bune îngrijiri posibile

deBanat
al di meola

Chitaristul Al Di Meola, care a ajuns la Spitalul ”Bagdasar - Arseni” din cauza unor probleme cardiace la concertul de la Arenele Romane, le-a transmis fanilor că primeşte cele mai bune îngrjiri posibile şi că este hotărât să se refacă şi să îşi rea concertele în 2024, notează news.ro.

Di Meola a fost internat după ce i s-a făcut rău în timpul concertului de la Arenele Romane. Potrivit relatărilor de pe reţelele sociale, artistului i s-a făcut rău pe scenă spre finalul concertului susţinut miercuri seară.

“Dragi fani şi prieteni,

Am vrut să-mi exprim în câteva clipe recunoştinţa mea cea mai profundă pentru incredibila avalanşă de mesaje de afecţiune şi susţinere pe care le-am primit în ultimele 24 de ore.

Din nefericire, mă confrunt cu o situaţie medicală care necesită o perioadă de pauză de la concerte şi turnee. Vreau să vă asigur că primesc cele mai bune îngrijiri posibile şi că sunt pe deplin determinat să mă recuperez complet.

Muzica a fost întotdeauna o sursă de vindecare şi de putere pentru mine şi abia aştept să mă întorc pe scenă, să împărtăşesc muzica mea cu voi toţi. Energia şi conexiunea pe care le simt atunci când cânt sunt cu adevărat speciale şi am simţit întotdeauna că pot spune lucruri de-a lungul anilor prin muzica mea mai mult decât pot exprima cuvintele.

Plănuiesc să mă întorc în 2024 şi deja abia aştept să facem din nou muzică împreună. Sprijinul vostru constant înseamnă foarte mult pentru mine şi este o forţă determinantă în parcursul meu spre recuperare.

Vă rog să rămâneţi cu noi pentru actualizări şi promit să vă ţin la curent cu progresele mele. Între timp, păstraţi muzica vie şi ne vedem cu toţii în curând.

Cu mulţumiri şi aprecieri din inimă,

Al Di Meola”, a scris artistul, joi, în social media.

Într-un alt mesaj, semnat de staful său, se menţionează că toate concertele din 2023 al lui Di Meola au fost amânate. Concertele vor fi reprogramate, astfel că fanii care au cumpărat bilete le vor putea folosi la noile date.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.