Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Acord politic în Parlament: Dublarea valorii lunare a tichetelor acordate copiiilor defavorizați care merg la grădiniță

Primaria Sectorului 4
gradinita

Liberalii si social-democratii au anuntat vineri, la dezbaterile online din Camera Deputatilor, ca vor vota 'cu toata inima' un proiect de lege care dubleaza stimulentul financiar acordat copiiilor din familii defavorizate care merg la grădiniță. Dublarea sumei pentru fiecare copil se va acorda incepand cu 1 ianuarie 2021. Proiectul de lege prevede cresterea ajutorului lunar de la 50 de lei la 100 de lei pentru fiecare copil dintr-o familie defavorizata, cu conditia sa fie inscris la gradinita. Si USR si Pro Europa au anuntat ca sustin proiectul de lege, la fel si PMP. S-a mai discutat la dezbaterile online ca zeci de mii de copii ar putea beneficia de acest ajutor si ca impactul financiar s-ar ridica la aproximativ 8 milioane de lei anual.

Vezi si: Moment tensionat în şedinţa de Guvern - Orban a refuzat propunerea ministrului Muncii: 'Nu ne putem permite să modificăm ordonanţa la fiecare şedinţă de guvern' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.