Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al doilea președinte județean PNL cere ieșirea UDMR de la guvernare: 'Au ignorat complet România pe 1 Decembrie'

psnews.ro
PNL

Președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, cere ieșirea UDMR de la guvernare pentru 'sfidările' de Ziua Națională a României.

„UDMR să iasă de la guvernare! Ardealul a fost și va fi românesc! După ce UDMR prin vocea deputatului Csoma Botond a sfidat românii în Parlamentul României de ziua națională spunând că 'Ardealul nu era numai românesc, ci și unguresc, săsesc și evreiesc', parlamentarii UDMR au făcut front comun și au ignorat complet România pe 1 Decembrie.

Nici unul dintre parlamentarii maghiari care beneficiază de toate drepturile pe care România le oferă cu atâta generozitate și cu bunăvoință și îi tolerează de peste 30 de ani în cele mai înalte funcții ale statului - să nu uităm că în guvernul României avem un viceprim-ministru și 3 miniștri de la UDMR!!! - NICI UNUL nu a binevoit să transmită un simplu mesaj de La Mulți Ani de ziua națională, sfidând astfel România și poporul român!

Prin urmare, răspunsul meu pentru UDMR este: România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil! Dacă nu puteți accepta și respecta acest lucru, ieșiți de la guvernare!”, a scris pe Facebook liderul PNL Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.