Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al doilea sezon al serialului 'Squid Game', lansat la sfârşitul anului viitor sau în 2024

dexerto.com
Squid Game

Al doilea sezon al serialului "Squid Game" ("Jocul calamarului"), cea mai de succes producţie din istoria platformei Netflix, va fi lansat la sfârşitul anului viitor sau în 2024, a dezvăluit creatorul său, Hwang Dong-hyuk, într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, relatează EFE.

Potrivit publicaţiei, această întârziere se datorează faptului că, deocamdată, Dong-hyuk "nu are decât câteva pagini cu idei", care încă nu au fost transpuse într-un scenariu final.

"Oamenii vor fi supuşi unor noi probe prin alte jocuri", a explicat creatorul serialului sud-coreean, care a lăsat în suspans o întrebare pentru fanii serialului: "Este posibilă solidaritatea între oameni?", potrivit Agerpres.

În ianuarie, Netflix a confirmat oficial că va exista un al doilea sezon, iar directorul executiv al companiei, Ted Sarandos, afirmase atunci că universul "Squid Game" este "la început".

Serialul, conceput ca o alegorie la capitalismul mondial, s-a consacrat ca producţia cu cele mai multe ore de vizualizare pe Netflix, cu 1.650.450.000 de ore de reproducere.

Platforma a plătit în 2021 peste 21 de milioane de dolari pentru drepturile celor nouă episoade din primul sezon şi se estimează că investiţia a generat beneficii de peste 870 de milioane de dolari.

De asemenea, "Squid Game" a câştigat trei Globuri de Aur anul acesta şi a devenit primul serial în altă limbă decât engleza şi, prima producţie sud-coreeană care a obţinut patru nominalizări la Premiile Screen Actors Guild (Sindicatul Actorilor Americani).

Protagoniştii serialului, Lee Jung-jae şi Hoyeon Jung, au fost recompensaţi cu Globul de Aur la categoriile cel mai bun actor şi, respectiv, cea mai bună actriţă într-un serial dramatic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.