Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a jucat în Liga Campionilor fără 15 jucători, infectaţi cu noul coronavirus

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, la Al Wakrah (Qatar), întâlnire considerată în deplasare, cu formaţia iraniană Shahr Khodro, în etapa a V-a a Grupei B a Ligii Campionilor Asiei, potrivit news.ro.

Din echipa saudită au lipsit 15 jucători testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Clubul lui Răzvan Lucescu a cerut amânarea partidei, dar a fost refuzat.

Potrivit AFP, Al Hilal a precizat pe Twitter că a "cerut Confederaţiei Asiatice de Fotbal să amâne" meciul împotriva iranienilor de la Shahr Khodro, după efectuarea unor teste care au arătat că "zece membri ai delegaţiei au fost infectaţi", ridicând numărul total de jucători testaţi pozitiv la 15. Printre aceştia, s-au numărat atacantul francez Bafetimbi Gomis şi mijlocaşul italian Sebastian Giovinco. Dar cererea saudiţilor a fost respinsă.

Profesorii cad pe capete, la doar câteva zile de la începutul școlii: Un liceu se închide, după ce 5 cadre didactice s-au infectat

Conform regulilor AFC, campioana Asiei en titre a putut juca deoarece 14 dintre jucătorii săi erau disponibili, inclusiv doi portari.

În celălalt meci al grupei, Shabab Al Ahli Dubai (Emiratele Arabe Unite) a remizat, tot 0-0, cu Pakhtakor (Uzbekistan).

După cinci etape, Ah Hilal conduce în clasament, cu 11 puncte, urmată de Pakhtakor, cu opt puncte, Shabab Al Ahli, cu şapte puncte, şi Shahr Khodro, cu un punct.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.