Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al Hilal, echipa saudită antrenată de Răzvan Lucescu: 'Sunt puţin dezamăgit de rezultatul din turul finalei Ligii'

www.prosport.ro
Răzvan Lucescu

Al Hilal, echipa saudită antrenată de Răzvan Lucescu, a învins pe teren propriu, 1-0, pe japonezii de la Urawa Red Diamonds, în prima manşă a finalei Ligii Campionilor Asiei, golul fiind reușit de peruanul Andre Carillo, minutul 60. Returul va avea loc la data de 24 noiembrie, în Japonia, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Noua Zeelandă, prima țară în care procesul electoral s-a ÎNCHEIAT! 191 de români au votat în secţia din Auckland

”Trebuie să ne păstrăm echilibrul pentru că astăzi a fost doar prima parte a finalei. Va urma manşa a doua, în Japonia. Putem spune că primul meci al finalei a fost unul bun, în care ne-am creat o mulţime de ocazii, iar jucătorii mei au reacţionat perfect. Vom merge în Japonia încrezători dar în acelaşi timp vom fi extrem de atenţi în pregătirea partidei pentru că, aşa cum am mai spus, nimic nu s-a decis încă.

Sunt puţin dezamăgit din cauza rezultatului, pentru că ar fi putut fi unul mult mai categoric. La astfel de meciuri din finală trebuie să fim mult mai atenţi şi să facem cât mai puţine greşeli pentru că acestea pot face diferenţa.”, a spus Lucescu junior la conferinţa de presă. Manșa retur, de pe terenul japonezilor, este programată pe 24 noiembrie.

Citește și: Viorica Dăncilă a VOTAT deodată cu Ludovic Orban: Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii și a austerității

Primul ”11” trimis în teren de Răzvan Lucescu: Al Muaiouf – Al Burayk, Jang, Albulayhi, Al Shahrani – Carillo, Al Faraj, Otayf, Al Dawasari – Giovinco, Gomis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.