Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al-Hilal, ofertă de 140 de milioane de euro pentru Victor Osimhen (Napoli)

wikipedia.org
al hilal

Echipa saudită de fotbal Al-Hilal a făcut o ofertă de 140 de milioane de euro pentru transferul atacantului nigerian Victor Osimhen de la SSC Napoli, campioana en titre a Italiei, anunţă L'Equipe şi Sky Sports, potrivit Agerpres.

După ce a încercat fără succes să-şi asigure serviciile starului francez Kylian Mbappe, care a refuzat să joace în Saudi Pro League, Al-Hilal s-a reorientat către o altă vedetă din fotbalul european, Victor Osimhen, căruia i-au oferit un salariu de 60 de milioane de euro pe sezon.

Propunerea iniţială a arabilor a fost de 120 de milioane de euro, iar responsabilii lui Al-Hilal au mărit-o ulterior la 140 de milioane de euro, însă ambele oferte au fost refuzate, conform ziarului sportiv francez.

L' Equipe adaugă că Al-Hilal ar putea înainta o nouă ofertă pentru Osimhen, căruia clubul Napoli i-a fixat un preţ minim de 150 de milioane de euro.

Sky Sports reaminteşte că Al-Hilal s-a lovit de al treilea refuz important în această vară, după cele ale argentinianului Lionel Messi, care a semnat în final cu echipa americană Inter Miami după despărţirea de PSG, şi francezului Kylian Mbappe, pentru care clubul parizian acceptase oferta de 300 de milioane de euro făcută de saudiţi.

Mbappe, căpitanul selecţionatei Franţei, se află în conflict deschis cu clubul PSG după ce a refuzat să-şi prelungească contractul scadent în iunie 2024, fiind lăsat în afara lotului care a făcut deplasarea în Asia pentru un turneu estival.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.